Kunstgebit (prothetiek)

Een gedeeltelijk of volledig kunstgebit kan voor u de oplossing zijn indien door ziekte, slijtage of ouderdom uw tanden en kiezen al verloren zijn gegaan of vervangen dienen te worden.
Een partiële prothese is een gedeeltelijk kunstgebit, dat bij een patiënt met nog natuurlijke tanden wordt geplaatst om verloren gegane elementen te vervangen. Het kunstmatige gebit steunt deels af op de weke delen in de mond en deels op de natuurlijke tanden of implantaten.

Indien meer draagcomfort gewenst is kan ook geopteerd worden voor een frame-prothese.

Het betreft een gedeeltelijk kunstgebit op een metalen basis waardoor de prothese dunner en sterker kan worden uitgevoerd. U dient wel te beschikken over enkele gezonde kiezen of goed geplaatste implantaten.

Bij een volledige prothese rust het geheel op het mondslijmvlies. Een volledige prothese wordt geplaatst bij een volledig tandeloze patiënt om de kauwfunctie en esthetiek te herstellen.

Alles onder een dak;
Mocht u in een van de bovenstaande behandelmethoden geinterresseerd zijn dan zal in samenspraak met de tandtechnieker bij u naar de juiste maten en verhoudingen worden gekeken om een zo natuur getrouw eindresultaat te bereiken. Indien u nog over duidelijk fotomateriaal van vroeger beschikt kan hier bij het vervaardigen rekening mee worden gehouden om zo uw eigen situatie na te streven. Het hele productie-proces
gebeurd in een tandtechnisch laboratorium welke eveneens in ons pand is gehuisvest.
Dit biedt u het gemak van een aanspreekpunt op een adres.

schrijf je nu in en ontvang een gratis welkomstpakket

INSCHRIJVENwelkomstpakket welkomspakket
logo