behandelstoel

eerste bezoek

Voorkomen is beter dan genezen!

Uitgangspunt van De Witte Brug is een gezond gebit. Preventie staat in deze moderne groepspraktijk dan ook centraal. Het voorkomen van gebitsproblemen is erg belangrijk. Regelmatige controles, een goede dagelijkse mondverzorging en gezonde leefgewoontes zijn van essentieel belang voor een gezond gebit.

Medische gegevens:

Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, afwijkingen etc.

Patientgericht behandelplan


U Staat centraal

Tijdens uw eerste bezoek aan De Witte Brug zal de tandarts uw gebitssituatie beoordelen, eventueel een of meerdere foto’s (OPG) maken en op basis van zijn constateringen een behandelplan opstellen.

Vriendelijk verzoeken wij u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen bij een eerste bezoek aan onze praktijk.

( dit geldt voor alle gezinsleden)

Bij het opstellen van dit behandelplan houdt de tandarts rekening met uw gebitssituatie, uw wensen en mogelijkheden. Dit behandelplan en bijbehorende kostenindicatie (begroting) kan altijd persoonlijk met u worden besproken. Het behandelplan wordt opgestuurd, zodat u weet welke stappen wanneer gezet kunnen worden en welke kosten hiermee gemoeid zijn.

Wij willen u erop attenderen dat u bij verhindering van uw afspraak tenminste 24 uur van tevoren dient af te zeggen, de gereserveerde tijd zal dan niet in rekening worden gebracht.

schrijf je nu in en ontvang een gratis welkomstpakket

INSCHRIJVENwelkomstpakket welkomspakket