nieuws

Tandartsen: kijk kritisch naar uw verzekering

20-02-2013

Zo’n 68 procent van de volwassen sluit zonder daar verder veel bij na te denken bijna automatisch een tandartsverzekering af. Aan de ene kant lijkt dat verstandig, maar niet zelden blijkt dat mensen in een jaar meer premie betalen dan ze aan kosten kwijt zijn. Wie een goed gebit heeft, heeft vaak helemaal geen aanvullende tandartsverzekering nodig.

Uw nota wordt infomedics

13-12-2016

U kent ons als uwnota.nl. Wij sturen rekeningen namens uw zorgverlener. Maar vanaf februari 2017 veranderen wij onze naam en heten wij Infomedics.

NZa begint aan voorbereiden reguleren mondzorg

20-02-2013

De Nederlandse Zorgautoriteit werkt weer aan maximumtarieven in de mondzorg. Eind juni heeft de Tweede Kamer een motie aangenomen om het experiment met vrije prijzen voor tandartsen, orthodontisten, mondhygiënisten en tandprothetici te stoppen. Inmiddels heeft de minister de NZa een aanwijzing gegeven om vanaf 1 januari 2013 weer gereguleerde tarieven in te voeren.

Ruim 90.000 ondertekeningen voor keuzevrijheid zorg

21-06-2013

De Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen (NVGzP) de petitie ‘Ja, ik ben voor keuzevrijheid in de zorg’ aan de Tweede Kamer aan.

schrijf je nu in en ontvang een gratis welkomstpakket

INSCHRIJVENwelkomstpakket welkomspakket
logo