spoedhulp

 

Als u onverhoopt pijnklachten heeft, kunt u dagelijks bij ons terecht. Het is dan belangrijk om 's ochtends vóór 10 uur contact op te nemen voor het maken van een afspraak zodat u dezelfde dag nog geholpen kunt worden.

Indien u ‘s avonds of in het weekend met spoed een tandarts nodig heeft?
Bel 078-2005000

https://dental365.nl

Het doorschakelen en beantwoorden van alle telefoontjes wordt verzorgd door de telefoondienst van Dental 365, spoedtandarts Tandarts Dordrecht.  Dit is een extern ingehuurde telefoonbeantwoordenaar om de bereikbaarheid gedurende de avonden en weekenden te kunnen garanderen. De telefoniste zal samen met u de ernst van uw klacht opnemen en indien gewenst contact opnemen met de dienstdoende tandarts. Deze service wordt u collectief aangeboden door alle tandartsen uit de Alblasserwaard.

De dienstdoende tandarts zal zich beperken tot het bieden van eerste hulp. Voor eventuele vervolgbehandelingen wordt u naar uw eigen tandarts terug verwezen.

Houdt u er rekening mee dat de spoed- of weekendbehandeling per pin/contant dient te worden voldaan. Tevens dient u een geldige verzekeringspas mee te nemen. Voor behandelingen tijdens de avond en het weekend geldt een wettelijk vastgestelde toeslag op de nota.

schrijf je nu in en ontvang een gratis welkomstpakket

INSCHRIJVENwelkomstpakket welkomspakket