de praktijk

Tandheelkundig Centrum De Witte Brug is in 1998 ontstaan nadat tandarts J.G. van der Linden sr. zijn praktijk aan huis op een andere lokatie wilde voortzetten. Op bedrijvenpark De Biezen in Papendrecht werd het moderne pand gebouwd met het idee om er een groepspraktijk op te gaan bouwen. Het pand verrees op een gunstige locatie met goede bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheid. Dit tot grote tevredenheid van patiënten die niet woonachtig zijn in de regio maar de praktijk door de centrale ligging gemakkelijk kunnen bereiken.

Vanaf 2000 zijn respectievelijk tandarts Albert Tertoolen, tandarts Bart van der Linden, tandarts Martijn Croon en tandarts Bart Defossez in de praktijk komen werken. Door het geringe aanbod van tandartsen in de regio heeft de praktijk een sterke groei door kunnen maken. Deze groei heeft er mede zorg voor gedragen dat het kwaliteits- en serviceniveau van de praktijk bovengemiddeld en up-to-date blijft.
De nieuwste apparatuur en technieken zijn aanwezig en nauwe samenwerkingen met een zeer gespecialiseerd cosmetisch tandtechnisch laboratorium en een praktijk voor Orthodontie onstonden onder een dak. Een unieke propositie richting de patient.

In de huidige situatie wordt gewerkt met vier tandartsen, 4 mondhygienistes en 19 medewerksters en 1 medewerker die zich dagelijks inzetten op administratief gebied of als stoelassistente. Door altijd de nieuwste ontwikkelingen op tandheelkundig gebied op de voet te volgen en deze in breed intercollegiaal verband kritisch te kunnen toetsen, biedt De Witte Brug u en uw gebit de beste zorg.

schrijf je nu in en ontvang een gratis welkomstpakket

INSCHRIJVENwelkomstpakket welkomspakket
logo